ОБСИДИАН

Дълго се чудих как да започна,но въпреки 
това бях сигурна с коя книга. Избрах Обсидиан на Дженнифер Арминтраут ,защото тя беше причината да започна този блог-също както главна героиня в книгата за мен книгите могат да са един друг свят,но за разберете по-добре характера на героите първо трябва да чуете историята им.
Всичко започва след като главната героиня Кейти губи баща си след тежка борба с рака.За да се отдалечат от всичко тя и майка и се местят в привидно нормалното малко градче в щата Виржиния.Новото начало винаги е трудно,нов град,нови хора,а особено за някой преживял нещо толкова тежко.Но въпреки това майка и я насърчава да се запознае със съседите,момиче и момче на нейната възраст.След като най-накрая събира смелост да иде под претекст,че иска да пита къде е най-близкия магазин вратата и отваря най-красивото момче, което е виждала,но е най- самоуверено.Името Деймън  определено ми отива,но поради някаква неизвестна за нея причина той се държи ужасно високомерно.Но въпреки всичко тя се сприятелява със сестра му -Ди. От самото начало Деймън и показна,че не я иска около сестра си,но това не я спира. Докато едно вечер целия живот на Кейти не се променя ,а как ви оставям сами да разберете и едно подсказка не е вампир.

Това е първата книга от поредицата Лукс.Книгите общо са 5 в най скоро време ще ви разкажа и другите.За мен това беше книга с определено неочаквана завръзка,невероятно добре написа.Може да видиш и сам да усетиш промяната на чувствата или по скоро тяхното засилване.Сега може да не разберете това,че не той променя ней,а тя него,но след като я прочетете съм сигурна,че ще се съгласите.Приятно четене ще се радвам да чуя какво вие мислете за книгата и кой е любимия ви момент.

Comments

Popular posts from this blog

Друговремец

Съвети за последна учебна година

Игрите на глада-Възпламеняване