И заживели щастливо

И заживели щастливо
Кийра Кас

Преди Амбърли да се озове в замъка…
Тя бе четворка, влюбена в единица.
Преди Максън да срещне момичето на мечтите си…
Той бе момчето на нечии други.
Преди Аспен да допусне някой нов в сърцето си…
Той бе решен да се бори за първата си любов.
Преди Марли да получи възможността да се влюби в принц… 
Тя бе омагьосана от пазач.

И заживели щастливо е книгата, която отговора на всички въпроси възникнали по време на Изборът, позволява ни да надникнем под друг ъгъл историята, която си мислим, че познаваме. Всеки един герой има своята история или поглед над нещата и просто заедно с него можеш отново да се потопиш в светът създаден от Кийра Кас, а ако сте като мен и сте влюбени в поредицата, няма как да не спрете погледа си на този книга. Разделена е на части, така че ще се спра на всяка една поотделно.

Кралицата
Признавам си бях доста любопитна да разбера повече за майката на Максън, кралица Амбърли, просто защото тя изглежда толкова мила, добра и всичко, което се очаква сравнение с краля, а не бива да забравяме, че тя е била четворка,  ако съдим по реакциите на краля по времето на избора на сина си никой не би предположил, че той е избрал за съпруга някой различна от двойка. Амбърли си е такава каквато си я познаваме, ужасно различна е с Америка, тя не отива на изборът, защото иска власт или титла, тя просто е влюбена в принца. Отношенията между тях са ужасно различни, млади са и наистина се обичат въпреки всичко, колкото и трудно да ми беше да го приема, Кларксън е бил нормален и уравновесен по времето на своя Избор, признавам му че да избере Амбърли е най-доброто му решение някога.

Не си длъжен да се превръщаш в такъв, какъвто не искаш да си. Обичаш реда? В такъв случай си изгради план, подготви се предварително. Постави си за цел да станеш кралят, съпругът и бащата, който искаш да бъдеш.

Принцът
Всички обичаме Максън и то с основание, но не бях се замисляла, че 
преди появата на 35 момичета, в животът му може да е имало някой, просто всяка, която не е Америка не ми се връзваше. Преди да започне всичко, той явно е бил доста по неуверен, но тогава едно червенокосо момиче му се развива без да я интересува кой е. Винаги е трябвало да бъде идеалният син, а сега и бъдещ крал, ужасно сладък е, защото просто идея си нямаше как да се държи с момичетата. Да видя всичко през неговите очи беше едновременно странно, но и много вълнуващо, все едно прочитам нова книга и се вълнувах по същият начин на първата им среща.

Ти си глупак, Максън Шрийв. Родителите ти са те повредили. Дори хиляди момичета да ти доведат в двореца, няма да има значение. Прекалено глупав си да разпознаеш любовта, дори ако седи пред очите ти.

Стражът
Като привърженик на Максън и Америка, за мен Аспен винаги е бил страничен елемент, които просто утежняваше ситуацията, но сега вече мога да кажа, че съм грешала, да той направи грешка, но иска да я поправи. Да гледа как момичето, което обича се влюбва в друг, ами не е лесно за приемане. Чак сега виждам колко сладък и мил е той, би направил всичко за Мер, така че определено се радвам, че той намери своят щастлив края, заслужава го след всичко през, което премина. Независимо от грешките си той винаги е действал както му диктува сърцето, така че официално не е страничен елемент, а просто Аспен, стражът които се промени.

Аз не можех да я имам, но поне той трябваше да ес отнася с нея като с принцеса. До момента се проваляше катастрофално.


Фаворитката
За мен историята на Марли дойде като гръм, дори не бях предполагала 
какво точно се случва с нея и изведнъж искат да я бичуват за предателството и с някой от стражите, от къде дойде това. Ами просто се е случило, бързо, неусетно и напълно необратимо. Картър и Марли нарушават всички правила, за да са заедно, обичат се и са готови да понесат последствията.  Освен това ми беше интересно да видя Америка и Максън през очите на някой от другите момичета, а Марли се изрази много точно за тях "Изглеждаха чудесно заедно. Той внасяше сдържаност в хаоса и; тя - безгрижност в сериозността му. "


И това е само част от тайните, които разкрива тази книга. Няма да ви издавам повече, но това е един последен поглед на историята, която обичаме, преди да кажем и заживели щастливо.  

Comments

Popular posts from this blog

Друговремец

Съвети за последна учебна година

Игрите на глада-Възпламеняване