Сладко палаво момче - мини ревю на поредицата

Сладко палаво момче - мини ревю на поредицата


Досега не съм писала мини ревю, но за всичко си има първи път. Нямаше как да не го направя особено на такава сладка поредица. Знаете, че по-трудно пиша ревюта на такива книги, но се опитвам. Затова днес стигнах до един компромисен вариант и ще напиша три малки ревюта за три двойки, направили грешката да се напият във Вегас. Всички знаете как може да завърши това, не случайно са казали каквото стане във Вегас си остава там.  

Сладко палаво момче
Както вече разбрахте всичките шестима индивида се женят във Вегас, след като момичета отиват там, за да отпразнуват завършването. И от тук историята се дели на три, това в цялостната идея ми харесва най-много, опознаваш всеки един по-малко и все пак го виждаш и в другите книги.
Ансел и Мия са единствените, който не разтрогват брака, колко по-щуро може да стане, ами като например Мия да последва Ансел в Париж, момче което е виждала 2 пъти.
 
“Life is built of these little horrible moments and the giant expanses of awesome in between.”

В началото всичко се основава основно на взаимното привличане, но и двамата се научават как да се разкриват повече. Мия е срамежлива, но има моменти, в които иска да е друга, да е дивата Мия, която се омъжи във Вегас, тази която просто си събра багажа и тръгна за Париж. Но тя определено не е момичето с идеален живот, знае какво е да загубиш и да страдаш и там се вписва Ансел. Дори, въпреки че е вечно на работа, въпреки че се впуска в една връзка без дори да я обмисли той се опитва да даде всичко от тебе си да се получи. Като всяка добра любовна история и тук всичко намира начин да се обърка и дори да знаеш, че всичко ще се оправи успяваш да преживееш всичко с героите.

Грубо палаво момче
Продължението на поредицата ни запознава с историята на Харлоу и Фин, бих ги нарекла тези с малко по-интензивна и груба връзка, но и не по-малко градивна. Всички смятат, че Харлоу има всичко, дори Фин. Но зад фасадата на вечно готова да се намеси в проблемите ти, седи едно момиче, което трябва да се бори с откритият рак на майка си. Тя трябва да се справи с всичко, както винаги е правила, а за да не се побърка напира своят отдушник в лицето на бившият си съпруг. 

 
“I’ve never met anyone like her, as strong-willed as me and yet, just handing me everything, letting me take her apart one touch at a time.”

Фин от друга страна си е точно типът грубовато момче, което работи на кораб. 
 За него никога не е било лесно, но положението се влошава, когато семейният му бизнес пропада, а той трябва да вземе важно решение. С две думи два души, който просто имат взаимна изгода и дори не могат да разберат колко идеални са един за друг.

Мило палаво момче
Именно от тази книга имах най-ниски очаквания, може би заради представата, която си бях изградила за Оливър и Лола. Смятах, че те ще са скучните в триото, единствените, който не направиха нищо във Вегас, освен да се оженят де. И единствените, който мислят че са просто приятели. Но на всички ни е ясно как ще завърши това. Но проблемът е как да бъде изградена една връзка без да разрушиш едно силно приятелство и да преследваш мечтите си. Лола е много амбициозна, тя е писател, чиито роман скоро ще бъде превърнат във филм и точно в този момент всичко в отношенията и с Оливър се променя.

“As soon as we open our hearts up to love, we show the universe the easiest way to break them in half.”

Той определено е най-милото момче, но едновременно с това има и онази скрита закрилническа страна, която го прави още по-сладък. И двамата имат много какво да изгладят във връзката си, но важното е че се обичат, дори дълго време да са го отричали пред всички.

***

Обожавам стилът на дуото известно под името Кристина Лорен. Влюбвам се във всяка една история, а стилът им на писане няма как да не допадне на всеки любител на романтичните истории. В тази поредица имаше онзи много любим за мен елемент, когато може да четеш за една определена двойка, но и да може да се върнеш да си припомниш и другите.Всяка една история може да е изградена сама по себе си, да е различна, да накара героите си да преминат през какво ли не, но в самото начало всички тръгват от едно място.  И въпреки че всичко започва като една щура нощ във Вегас, накрая всичко се превръща в едно още по-щуро приключение, как да задържиш този един момент и да го превърнеш в нещо трайно. 

Comments

Popular posts from this blog

Друговремец

Съвети за последна учебна година

Игрите на глада-Възпламеняване