Целувка за Ана


Целувка за Ана

Стефани Пъркинс


         Думите ,с който бих описала тази книга са лека и развлекателна.За края на месеца, при това мрачно и дъждовно време имах нужда точно от книга,която да ме пренесе на друго място,а какво по- хубаво от градът на любовта-Париж.
         За много хора една година в Париж би била невероятна възможност ,но не и според 17 годишната Ана ,която отчаяно не иска да напусне Атланта,своето семейство и приятели.Но баща и е на друго мнение.Като ново появил се автор, на книги ,който много ми звучаха като нещо на Никълас Спарк,където все някой умира накра,той иска да се изтъкни пред другите и решава ,че дъщеря му трябва да замине за непозната страна ,при положение ,че дори не знае езика.
         Но Американската гимназия в Париж ще се превърне в домът,от който Ана се нуждае.Бързо успява да намери приятели,но Етиен Сен Клер е нещо различно.Не е като момчето,което тя остава в родината си.Английски акцент,френско-американски корени,колко по -добре да звучи,но те са само приятели или поне това се опитват да си докажат.Той и показва красотата на Париж,отваря и очите за света.Докато Ана се мъчи да овладее френският,животът в Атланта не спира,приятелите и продължават напред и когато всичко и изглежда загубено тя намира утеха в Сен Клер,който също преминава през много трудности,но май забравих да спомена,той си има приятелка.Отношенията им са на приливи и отливи,в един момент сякаш светът спира за тях,а в друг дори не могат да се погледнат.Но Париж е едно магическо място,което може да промени всичко и всички.Тя вече не е момичето,което отива с нежелание във Франция,а Ана тази,която има нужда да разбере коя е и как да се справи с трудностите в живота.

        
Ако имате нужда от книга,която да ви разсее от неприятностите няма да сбъркате,ако я изберете ,особено ако сте фен на леките разтоварващи любовни истории.А дали Ана ще получи своята целувка под парижкото небе ви оставям сами да разберете.

Comments

  1. От много време планирам да прочета книгата и даже ми е в списъка за този месец, твоята публикация допълнително ме мотивира да го напавя. Ревюто ти е страхотно :3

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Друговремец

Съвети за последна учебна година

Игрите на глада-Възпламеняване