Summer Lovin' Book Tag

Summer Lovin' Book Tag


Реших да направа тага точно септември,защото това е месеца,който малко или много ни навява,че лятото си отива.

1. Начало на лятото:Изберете книга с грабващо вниманието първо изречение.

Първата книга,която започна лятото ми се оказа и любима.Още от първото изречение разбрах,че отдавна трябваше да започна Хари Потър. "Госпожа и господин Дърсли, живеещи на улица „Привит Драйв“ номер четири, с гордост твърдяха, че — слава Богу! — са напълно нормални."

 2. Твърде горещо за навън: Изберете книга за един ден у дома.
Мисля,че Синдер беше точно такава,дори в невероятната жега седях и четях  без да спирам.

 3. Лятно пътешествие: Изберете книга за из път.Това лято прочетох доста книги докато пътувах,но Наследницата определено ми стана любимка.Може би не това очаквах от характера на Идлин,но все  пак е принцеса и знае какво иска. 

4. Студен чай: Изберете книга със студена среда.Първата книга,която ми идва на ум е Стъкленият трон на Сара Маас,цяла обстановка беше смразяваща на моменти.А още по студено беше отношението на Селена,когото трябва да играе ролята си на асасин.

 5. Неприятно слънчево изгаряне: Изберете книга, която никак не сте харесали, четена през тази година.
 Може би единствената ,която просто не ме грабна беше на   Карън Мари Мониг – Тайната на забранената книга,но мисля да и дам още един шанс.


6. Парливо четиво: Препоръчайте една от своите любими книги.

О само едно ще ми е трудно,тази година имаше толкова много книги,в който направо се влюбих.Но да речем Изборът е една от тези книги.Даже я прочетоха по моя препоръка и не мисля, че съжалява за това.




Comments

Popular posts from this blog

Друговремец

Съвети за последна учебна година

Игрите на глада-Възпламеняване