1 YEAR OF BLOGGING

1 year  of blogging

Не мога да повярвам, че мина цяла една година от както създадох More book summary. В началото дори не знаех в какво се забърквам, но ето ме тук, пиша този пост и се чудя кога мина цяла година. За мен създаването на тази блог беше нещо много импулсивно, не очаквах да намеря толкова много хора, който сега чувствам сякаш ги познавам лично. Чудех се какво да направя за годишнината и намерих този таг, надявам се да ви е интересн.

SECRET LIFE OF A BOOK BLOGGER TAG


От колко дълги си блогър?
Официално от 1 година. Въпреки че написах първият си пост малко преди това, просто не му беше дошло времето да се захвана с това.


На какъв етап мислиш, че ще спреш?
Когато усетя, че вече не пиша с желание, а просто по навик. Не очаквах, че ще продължа да го правя дори месец, а да не говорим за цяла година.

Какво я най-хубавата част?
Може да е клиширано, но най вече това, че се запознах с толкова много хора, който обичат същите неща като мен. А също така и това да виждам как нещо, което правя има някакво значение и не е безцелно.

Колко време ти отнема да се подготвиш?
Понякога успявам веднага да се настроя, но има моменти, в който седя и гледам в точка прекалено дълго време.



Коя е най-лошата част? Как се справяте с нея?
Единственото, за което се сещам е моментите, в който нямам време да седна и да напиша нещо, а наистина искам да го направя, но това са само моменти и после всичко отново започва да върви както трябва.

Колко време ти отнема да създадеш/намериш картинки за постовете?
Много, много дълго.Понякога имам някаква идея в главата си, но блогър отказва да ми съдейства и всичко пак се почва на ново, но въпреки това ми е доста забавно да го правя.

Какво носиш, докато пишеш пост ?
Зависи от сезона, но главно нещо удобно.

По кой герой си падаш?
Знам, че се повтарям за не знам кой път, но в тези тагове все едни въпроси има. Джейми от Друговремец.

Кой автор би искала да е част от блога ти?
Доста труден въпрос, харесвам толкова много, но Дж. К. Роулинг си е Дж.К.Роулинг.




Какво мислиш за блогърското общество? Че без него нямаше да пиша това сега. Една малка, но обединена общност, която ме кара да се усмихвам.

Какво мислиш, че трябва да се направи за един успешен блог?
Просто да бъдете себе си, няма значение дали е успешен или не, стига да ви доставя удоволствие.



***

И не на последно място искам да ви благодаря, че четете това, което пиша. Пиша, защото ми доставя удоволствие, защото намерих нови приятели и заради тези, който ме накараха да повярвам, че мога да го направя. 1 година може да не е много, но през нея се случиха толкова различни неща и блогът е едно от тях. 

Comments

  1. Честит рожден ден на блога ти! :) Пожелавам ти винаги да си толкова амбициозна и да не оставяш настрана това, което обичаш да правиш - в случая да пишеш и четеш! Много се радвам, че си една от нас и + моя приятелка! <3 Прегръщам те и ти пожелавам още много по-толкова годинки да си празнуваш! :)

    ReplyDelete
  2. Честита една година! Пожелавам никога да не ти писне и още дълго време за се занимаваш с блога. Радвам се, че успях да се запозная с теб, защото си човек, който обича книгите толкова много, колкото и аз и защото намерих някого, с когото мога да ги обсъждам. ❤

    ReplyDelete
  3. Честита една година! Пожелавам ти още дълги години да се занимаваш с това, без да ти омръзне и да пожънеш много успехи покрай това твое начинание! ^^

    ReplyDelete
  4. Честита 1 година !!! Поздравявам те за всички успехи, които си постигнала до момента с прекрасния си блог и ти пожелавам да продължаваш да пишеш със същото желание и страст! Обожавам ревютата ти, обожавам всичко, което пишеш! Но най важното: нека блогът ти продължава да те прави щастлива още дълго дълго време ! Много целувки и отново - Честит празник !!! ^^ ❤

    ReplyDelete
  5. Честита 1 година! Желая ти още много по толкова и всички да са изпълнени само с положителни емоции! А ти бъди все толкова четяща, пишеща и творяща! ! <3

    ReplyDelete
  6. Благодаря на всички ви, невероятни сте. <3 ❤

    ReplyDelete
  7. Честита една годинка! Пожелавам ти още дъъълго време да пишеш и реализираш идеи :))

    ReplyDelete
  8. Както винаги последна, но по-добре късно, от колкото никога. ;д Честита една годинка! ❤ Пожелавам ти още дълго дълго време да откриваш време да пишеш, а ние обещаваме, че ще продължим да ти четем неловките и странните вътрешни дилеми и изблици. ;д Обичам те, дано още дълго време откриваш удоволствие и радост в това твое лично местенце. ❤

    ReplyDelete
  9. Честита 1 година! Желая ти още много години да поддържаш блога си и много време, през което да пишеш в него :)

    ReplyDelete
  10. Честита годинка! Продължавай да твориш, да вдъхновяваш, да обичаш литературата и да превръщаш с думите си блог пространството в едно по-хубаво място (: ❤

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Друговремец

Съвети за последна учебна година

Игрите на глада-Възпламеняване