Морето на спокойствието

Морето на спокойствието

Катя Милей

Когато двама души с трудно минало се срещнат, има само два възможни начина да продължат напред- или да го направят заедно или взаимно да се унищожат. Понякога живота те подлага на изпитания, които може да разрушат живота ти, но само, око им позволиш. Настя Кашников е момиче облечено винаги в черно, обгърната с мистерия, която всички искат да разградят. Но как да опознаеш някой, които не произнася и дума. Колкото до Джош Бенет, неговата история е добре позната на всички, не се налага да казва каквото и да е, за да държи хората далеч от себе си.

I don't know I am okay. It shouldn't be possible to be this close to another person. To let them crawl inside you.
 
И двамата имат прекалено обременено съзнание, за да позволят на някой да им помогне. Но ако двамата намерят пътят един към друг могат заедно да преодолеят всяка една секунда съсипала живота им.
В началото мислех, че историята може да е прекалено гежка и депресираща, но авторката е написала всичко изключително увлекателно, наистина животът и на двамата не е бил лесен, но всичко е поднесено бавно и постепенно и след всяка страница исках да прочета още една.

I need to know that there's way for people like us end up okay.

Настя беше обградена с огромна мистерия, знаех че нещо ужасно трябва да и се е случило, за да спре да говори, но не и че има причина , за да не намери начина да продължи напред. Защото това беше първият ми въпрос, защо позволява на една трагедия да я съсипе, каквото и да е нямаш право да му позволяваш да те разруши. Но проблема на тайните е,
че те разяждат от вътре, а Настя има прекалено много. Трябва да отбележа, че корицата ми хареса много повече от оригинала, особено след като прочетох книгата и я погледнах отново, сякаш я виждах за първи пъти наистина разбрах смисъл и.

I love you,  sunshine and I don't give a shit whether you want me to or not.

Определено тази книга беше по-различна от всичко, което съм чела. Една истинска история , която може да достигне до теб и да те постави на мястото на героите. Намерих дълбок смисъл във всяка една дума за това как,позволиш на миналото да се съсипе, то ще го направи. Всичко винаги е зависело и ще зависи само и единствено от нас. Препоръчвам книгата на всеки, които търси нещо истинско.


Благодаря на издателство Тиара букс за предоставената възможност.

Comments

Popular posts from this blog

Друговремец

Съвети за последна учебна година

Игрите на глада-Възпламеняване