Blogmas #4

                      Blogmas #4


Christmas movies  




Коледните празници винаги ги свързвам с много свободно време и постоянното гледане на филми по цял ден. Обичам седмицата преди Коледа да си правя маратон на филми, някой са задължителна част от почивката, а други включвам всяка година.


Започвам с задължителните филми в списъкът. Няма как това да не е Сам в къщи. Това е един от филмите, които винаги гледам по това време. Всеки път се смея, дори като знам какво ще стане.The polar express, гледах го преди може би 2 години, но беше много забавен и повторих и на следващата година. Носеше духа на празника и беше доста по-различен.


 Следващите също ги открих на скоро, а и бяха романтични, а на фона на падащият сняг и украсените елхи ги направи много леки и приятни.The Holiday, a princess for Christmas, Holiday on handcuffs. Още един типичен филм е The Santa Clause и едно детско, което обичам, а именно Frozen. Сега списъкът на тези, който искам да гледам и да знам някой са много характерни, ама идея нямам защо не съм ги гледала. How the grinch stole Christmas, Elf това са двата много известни филми, които задължително трябва да гледам.

 И още няколко, който ми изглеждаха интересни, holiday engagement, a boyfriend for christmas, christmas in Boston, a Christmas wish. Май е това, за тези се сетих. Кой са вашите любими коледни филми, без който не можете.

Comments

Popular posts from this blog

Друговремец

Съвети за последна учебна година

Игрите на глада-Възпламеняване