The Story Beyond the Pages


The Story Beyond the Pages



Сигурно се чудите какво имам на предвид с това заглавие, затова ще опитам да обясня (хич не ме бива в това, но дано ме разберете).  Става дума за идея, която се върти в главата ми от известно време, но просто не й беше моментът. От къде да започна, ами за начало идеята е за collaboration(на английски ми звучи по-добре) между блоговете. Как ще стане това? Първо намерете си другарче. Чудите ли се кое е моето, добре де няма да ви държа в напрежение, Павлина от my world covered in books. Добре имаме си партньор, сега какво следва, ами да ви обясня за какво точно става дума.


Всеки месец ще избираме по две книги, които нито една от двете ни не е чела и в срока на този един месец трябва да ги завършим. Като всяка една пуска публикация за една от книгите(на произволен принцип се избира коя книга за кой блог). Какво ще представлява публикацията? Чисто и просто размислите и споровете за дадена книга, без предварително да е обсъждано каквото й да е за нея. Просто нещо като диалог, какво ти е харесала й какво не. Ако сте чели книгите за месеца може в коментари да изразите вашето мнение, а ако не и има с кого да направите същото ще ни е интересно да прочетем и вашите постове (в коментарите може да кажете, ако идеята ви харесва и искате до опитате) .


 Малко допълнение, ако вече сте чели една от книгите или й двете, но имате с кого да направите предизвикателството също може да се включите. 

***
Сега да пристъпим към интересната част, кой са двете книги за месеца (интересното е че вече имаме 6 книги, тоест до септември, но изтеглихме две за този месец, но другите ще ги запазим в тайна засега). Барабани моля...добре де увлякох се. Та книгите за месец юли са Легендата - Мари Лу и Ангелска кръв - Налини Синг, като натиснете върху тях може да прочете за какво става дума в тях. Какво ще се получи в края на месеца, ами нямаме ни най малка представа, но поне се очертава забавно. Каква е целта на всичко това, просто да надникнем по-подробно в историята зад страниците. О и да се забавляваш, да се получи нещо различно и да се чуят много различни мнения. Засега ви оставяме, чакайте поста в краят на месеца, а ние се надяваме да видим и още такива. 

Comments

  1. Как да не се включи човек :D Наистина момичета, идеята ви е супер. И за хората като мен, които напоследък са оставили четенето на заден план, е и доста мотивираща.
    П.С. Как ги измисляте тези неща? :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Докато се къпя или си лягам, това са миговете на проникновение :D. Колкото повече се включат толкова постове за четене <3

      Delete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Друговремец

Съвети за последна учебна година

Игрите на глада-Възпламеняване